Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /nfs/c08/h04/mnt/115823/domains/comunidadecristaemamsterdam.com/html/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_frontend.php on line 497

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /nfs/c08/h04/mnt/115823/domains/comunidadecristaemamsterdam.com/html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Nossa missão e visão | Comunidade Cristã em Amsterdam
Escolha uma Página

Wij hebben als missie

Jezus kwam op hen (discipelen) toe en zei: ‘ Mij is alle macht gegeven in de hemel en op aarde. Ga dus op weg en maak alle volken tot mijn leerlingen, door hen te dopen in de naam van de Vader en de Zoon en de heilige Geest,‭ ‭en hun te leren dat ze zich moeten houden aan alles wat ik jullie opgedragen heb. En houd dit voor ogen: ik ben met jullie, alle dagen, tot aan de voltooiing van deze wereld. (NBV Mattheüs 28:18-20)


In navolging van de opdracht van Jezus zoals hiervoor verwoord, zien wij het als onze opdracht om medemensen 
in contact te brengen met God en gelovigen te helpen groeien tot toegewijde volgelingen(discipelen) van Christus. Door het evangelie van Jezus Christus te prediken als het woord van God. Geestelijke steun te geven en te verzorgen een ieder die dit nodig heeft, met als basis het woord van God, zonder te onderscheiden naar ras, huidskleur, taal, religie of nationaliteit en ongeacht van welke gemeente men lid of aangesloten is, steunend vooral diegenen die de Portugese taal spreken.

De hoofdlijnen van onze visie

We willen dit doel bereiken door diensten, samenkomsten, ontmoetingen en gebedsgroepen te houden. informatie te geven via bijbelstudie, videofilms te laten zien met een bijbelse basis. Bijbelstudie te verspreiden, schriften, audiotapes, video’s en boeken met inhoudelijke ervaringen en lessen gebaseerd op getuigenissen van andere broeders en zusters. Zendelingen uit te zenden en hulp voor de missie te bieden. Training te geven voor mensen met een roeping voor de zending. Te evangeliseren in de openlucht met predikingen, theater, dans, etcetera. Pastorale hulp te verlenen. Het uitzenden van Evangelische programma’s via de media zoals radio en televisie. Het opzetten, indien mogelijk van huizen voor opvang van weeskinderen, drugsverslaafden, ouderen, etcetera. Andere activiteiten waarin het evangelie centraal staat.