Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /nfs/c08/h04/mnt/115823/domains/comunidadecristaemamsterdam.com/html/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_frontend.php on line 497

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /nfs/c08/h04/mnt/115823/domains/comunidadecristaemamsterdam.com/html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
ANBI | Comunidade Cristã em Amsterdam
Escolha uma Página

 

ANBI

Statutaire naam,
COMUNIDADE CRISTA EM AMSTERDAM aangesloten bij de Unie van Baptisten Nederland als Braziliaanse Baptistengemeente Amsterdam West.
We zijn sinds 1 januari 2008 aangewezen als ANBI.

Het RSIN/fiscaal nummer is 805889863

Contactgegevens
Braziliaanse Baptistengemeente Amsterdam West
Postjesweg 150, 1061 AX Amsterdam
Telefoonnummer: 06 14 49 32 77
e-mailadres: m.rochaviana1@gmail.com

Doelstelling volgens de statuten en andere interne regelgeving.
Onze kerkgenootschap heeft tot doel:
Het evangelie van Jezus Christus te prediken als het woord van God. Geestelijke steun te geven en te verzorgen een ieder die dit nodig heeft, met als basis het woord van God, zonder te onderscheiden naar ras, huidskleur, taal, religie of nationaliteit en ongeacht van welke gemeente men lid of aangesloten is, steunend vooral diegenen die de Portugese taal spreken.

De hoofdlijnen van het actuele beleidsplan
We willen dit doel bereiken door diensten, samenkomsten, ontmoetingen en gebedsgroepen te houden. informatie te geven via bijbelstudie, videofilms te laten zien met een bijbelse basis. Bijbelstudie te verspreiden, schriften, audiotapes, video’s en boeken met inhoudelijke ervaringen en lessen gebaseerd op getuigenissen van andere broeders en zusters. Zendelingen uit te zenden en hulp voor de missie te bieden. Training te geven voor mensen met een roeping voor de zending. Te evangeliseren in de openlucht met prediking, theater, dans, etcetera. Pastorale hulp te verlenen. Het uitzenden van Evangelische programma’s via de media zoals radio e televisie. Het opzetten, indien mogelijk van huizen voor opvang van weeskinderen, drugsverslaafden, ouderen, etcetera. Andere activiteiten waarin het evangelie centraal staat.

Bestuurssamenstelling.
Pastores: Marcos Elisio Rocha Viana, Samuel Rodrigues de Faria.
Ouderlingen: penningmeester Mw. Claudia Fernandes Suim, secretaris Dhr. James Sanyour, Mw. Walderine Franco Sanyour, Mw. Kátia Aquino, Mw. Joelma Oliveira Santos, voorzitter Dhr. Ruud Smeehuijzen.

Voor de vervulling van de functie van als bestuurslid zal er geen beloning aan deze functie worden toegekend. In andere gevallen zal artikel 4 van de statuten worden toegepast.